Educația este cea mai bună moștenire pe care părinții o pot transmite copiilor lor. Cu toate acestea, valoarea acestei moșteniri depinde de tipul de educație pe care părinții și-l pot permite pentru copiii lor. Copiii din școlile publice se bucură de școlarizare redusă mai mult decât cei care frecventează școala privată. Cu toate acestea, cea mai bună și mai scumpă opțiune este educația la domiciliu. Educația la domiciliu permite copiilor dvs. să primească toată atenția, să se miște în ritmul lor de învățare și să obțină cele mai bune rezultate din educația lor. Pe lângă faptul că este cel mai bun, EDUCAȚIA la domiciliu este și cea mai scumpă opțiune pentru părinți. Trebuie să furnizeze toate resursele necesare, care costa o primă. Nu este nevoie să te simți dezamăgit de acest cost. Această postare detaliază câteva modalități de a strânge fonduri suplimentare pentru a-ți permite școala la domiciliu.

Găsiți surse Alternative de venit
Căutarea unor surse alternative de venit este crucială dacă luați în considerare educația la domiciliu a copilului dumneavoastră. În afară de casa ta, dacă familia ta are o altă proprietate, închirierea unei astfel de proprietăți este o alternativă bună. Dacă locuiți în New York City, puteți asigura ajutorul unei companii de administrare a proprietății din New York pentru a vă ajuta să atrageți rezidenții potriviți în proprietatea dvs. și să vă ajutați să câștigați niște bani pe care îi puteți folosi pentru educația la domiciliu a copilului dumneavoastră. O companie de administrare a proprietății precum MD Squared Group își va folosi strategiile de marketing dovedite pentru a se asigura că proprietatea dvs. atrage atenția chiriașilor potriviți. Ei sunt responsabili pentru gestionarea colectării chiriei și întreținerea proprietății, deci nu trebuie să vă stresați să contactați chiriașii pentru a obține chiria de la ei. Ele ajută, de asemenea, la preț competitiv și la prețuri competitive pentru proprietatea dvs.

Reduceți cheltuielile
Reducerea cantității pe care o cheltuiți vă ajută să economisiți o mulțime de bani. Dacă doriți să vă educați copilul la domiciliu, trebuie să vă gestionați fondurile cu înțelepciune pentru a vă permite. Încercați pe cât posibil să eliminați cheltuielile inutile. Puteți elabora un buget în fiecare lună și asigurați-vă că nu depășiți bugetul. Înainte de a bugeta o anumită sumă, asigurați-vă că noul buget este mai mic decât fostul buget lunar. De exemplu, dacă familia ta cheltuiește 6.000 de dolari pe lună, îl poți reduce la 5.500 de dolari și poți folosi suplimentul pentru a acoperi cheltuielile de educație la domiciliu ale copilului tău.

Folosiți materiale și resurse mai puțin costisitoare sau gratuite
Materialele școlare obligatorii, în principal manualele, pot lua mulți bani de la dvs. Cu toate acestea, educația la domiciliu a copilului dvs. vă poate salva de aceste cheltuieli. Puteți găsi resurse de utilizat online. Chiar dacă unele dintre aceste materiale sunt de obicei plătite, puteți accesa altele gratuit. Trebuie doar să cercetați și să găsiți resurse și materiale gratuite disponibile online. Găsirea materialelor gratuite depinde de vârsta copilului dvs. și de subiectele actuale, dar veți găsi întotdeauna ceva pe care îl puteți începe pe platforme precum Wikipedia, Pinterest etc.

Lucrați la distanță Sfaturi pentru a vă permite educația la domiciliu
Recent, a existat o creștere a locurilor de muncă la distanță. Oamenii lucrează acum foarte eficient de acasă. Dacă este posibil, puteți lucra și de acasă, deoarece acest lucru vă va ajuta să economisiți un procent semnificativ din salariu. Banii pe care i-ați fi cheltuit pentru transport și alte cheltuieli pot fi folosiți pentru a finanța educația la domiciliu a copilului dumneavoastră. Acest lucru vă va oferi mai multe fonduri pentru a acoperi cheltuielile de educație la domiciliu ale copilului dumneavoastră.

Angajați Învățarea Din Viața Reală
Puteți homeschool copilul prin predarea învățării din viața reală în curriculum-ul lor dezvoltat. Puteți utiliza învățarea din viața reală profitând de oportunitățile locale. Dacă te uiți în jurul zonei tale, vei găsi locuri de interes, cum ar fi muzee, situri istorice, acvarii, grădini zoologice etc., unde copiii dvs. pot dobândi cunoștințe din viața reală despre lucruri despre care au auzit sau au învățat. În zilele noastre, unele locuri organizează cursuri pentru școlari la domiciliu la costuri reduse, astfel încât să puteți folosi și oportunitatea.

Educația la domiciliu a copiilor vă poate ajuta să construiți o relație mai bună și mai puternică cu ei, deoarece sunteți cu ei în cea mai mare parte a zilei. Veți putea să le descoperiți abilitățile de învățare și să lucrați pentru a-i ajuta să devină mai buni în procesul lor de învățare. Dacă luați în considerare educația la domiciliu a copiilor dvs., dar credeți că este posibil să nu vă puteți permite, atunci ar trebui să aplicați aceste linii directoare.