Acum știu că poate fi considerat o formă slabă pentru a discuta despre eșec, mai ales în cercurile de educație la domiciliu, unde avem nevoie de toată încurajarea pe care o putem obține câteva zile. Poartă cu mine pentru douăsprezece sute de cuvinte sau cam asa ceva și sper să te las incredibil de încurajat că s-au confruntat cu unele eșecuri și se luptă înainte ca un părinte homeschooling. Lasă-mă să te surprind și să spun: „Bine!”Șocat că aș spune asta? Permiteți-mi să împrumut de la inventatorul și omul de afaceri Henry Ford, care a spus: „eșecul este pur și simplu oportunitatea de a începe din nou, de data aceasta mai inteligent.”

Eșecul pare un cuvânt rău din șapte litere pe care vrem să-l evităm, nu? Ei bine, veți vedea cuvântul mult în acest articol, așa că fiți pregătiți. Lucrul bun este că nu va trebui să vă spălați mintea cu săpun când ați terminat de citit. S-ar putea pune de fapt, în setul de instrumente parentale pentru a utiliza mai târziu, înainte de a ne-am terminat. Eșecul este iritant, perturbator și jenant, dar la un moment dat ne confruntăm cu toții. Diferența este ceea ce câștigăm din ea. Dacă sunteți homeschooling și” eșecul înainte ” cu un copil care urăște și sau se luptă cu școala sau are un anumit tip de handicap de învățare – sunteți încă în luptă. Bun. Pentru că nu soldatul Parade ground, ci războinicul zdrențuit și bătut care refuză să accepte înfrângerea câștigă lupta.

Învățarea de la eșec vs succes
Există mai multe lucruri care trebuie menționate chiar în față despre învățarea din eșec. Una este că arta de a învăța fie are dorința de a învăța pentru că ne bucurăm de o parte din ea, fie pentru că durerea eșecului doare prea mult. Permiteți-mi să vă dau o analogie de viață care se aplică: copilul dvs., care nu pare să-și dea seama de engleză, matematică sau știință, este cumva un As în a-și da seama de computerul sau smartphone-ul dvs. pentru a juca jocuri sau a viziona filme. Ei nu văd riscul pentru ei înșiși sau costul eșecului dacă îl încalcă. O vezi totuși pentru că trebuie să plătești pentru ea și să te ocupi de lucruri periculoase în care ar putea intra. Au învățat o abilitate tehnică, ceea ce este minunat, dar probabil că au ratat lecții importante precum prudența, buna administrare și costul dureros al proprietății și menținerea echilibrului contului bancar. Unele lecții sunt învățate pe calea grea. Subiectele școlare pot fi dificile pentru unii. Facultatea și învățarea unei profesii pot fi grele. Viața e grea. Nu vă grăbiți să luați învățarea din eșec departe de copiii dvs. prea repede sau vor învăța să o evite întotdeauna prin a nu încerca sau prin înșelăciune. Am lucrat cu prea mulți copii, tineri și soldați juniori care pur și simplu au renunțat pentru că nu au fost niciodată învățați să învețe din eșec sau să „împingă”.

Găsiți Stilul Lor De Învățare
De asemenea, trebuie să înțelegem că, spre deosebire de modul în care crede sistemul public de învățământ, copiii nu sunt toți tăiați din aceeași matriță de tăiat prăjituri. Au propriile abilități, abilități, caracter și factori motivanți care îi fac unici. Ce se întâmplă dacă nu găsiți cheia „perfectă” pentru a vă ajuta copilul să reușească? Atunci alege încuietoarea pentru numele lui Dumnezeu, dar nu renunța. Nu vorbesc despre înșelăciune. Spun că copilul tău ar putea avea nevoie să învețe un alt mod de a învăța, cum ar fi Helen Keller, George Washington Carver și Sir Winston Churchill, care au depășit eșecurile și dezavantajele enorme pentru a reuși. Chiar și mama lui Thomas Edison a trebuit să descopere cel mai bun mod de a învăța un copil care se lupta la școală, cu mult înainte ca fiul ei strălucit să câștige determinarea și abilitățile care l-au determinat să breveteze 1.093 de invenții.Printre proprii mei copii, am alții care învață pur și simplu auzind, citind sau cântece drăguțe; unele sunt conduse de concurență sau de aplicații practice, iar altele devin foarte bune la lucrurile pe care le-au învățat prin experiență pe calea grea.

Unii oameni învață când o aud de la cineva pe care îl respectă. Colectorul de taxe, Zacheus, în Biblie, părea să învețe în acest fel. El i-a ignorat pe toți până când l-a auzit pe Isus chemându-l din acel copac. Unul dintre fiii mei a obținut câștiguri miraculoase la ora de matematică, deoarece bunicul său i-a spus povești despre cât de importantă era matematica pentru piloții misionari bush în trasarea cursurilor și distanțelor pe terenul periculos al junglei.

Un alt fiu al meu a înnebunit-o pe soția mea pentru că nu putea obține fracții. Încă nu sunt sigur dacă sunt în cușca câinelui pentru că l-am învățat. Sunt oribil la matematică și am fost plecat în desfășurarea militară în timpul acestei bătălii Regale. Eram prea obosit să călătoresc ca să mă gândesc, așa că am apucat doar o grămadă de borcane cu conserve de roșii, cartofi și carne de vită pentru a-i oferi ceva ce putea atinge și mișca. Soția mea a petrecut șase luni și am investit o oră. Acum, vă asigur că soția mea este de departe un profesor mai bun și mai răbdător decât mine și este cea care l-a învățat pe fiul meu suficient de bine încât s-a descurcat bine în liceu și facultate. Aș vrea să iau credit pentru faptul că este foarte bun la construcții și își urmărește Licența de constructor, dar încă sunt blocat să mut borcane de conserve în jurul tejghelei din bucătărie pentru a-mi da seama de fracțiile mele.

O lecție în exercitarea răbdării
Uneori este nevoie doar de timp pentru ca noi să înțelegem lucrurile pe care le-am „învățat”. Întrebați orice copil ce a învățat astăzi și probabil că veți ridica din umeri, dar îi veți auzi lăudându-se cu ceva „mișto” pe care l-au învățat cu prietenii sau familia mai târziu. Când băieții mei erau mai mici, eram sigur că nu au auzit niciodată un cuvânt din ce am spus. Acum, că sunt căsătoriți cu copii proprii, menționează în mod obișnuit lucruri pe care I-am învățat pe care nici nu-mi amintesc să le mai spun. Tocmai am avut aceeași conversație cu propriul meu tată, recent.

Timpul permite, de asemenea, experiența pentru a bloca lucrurile. Dacă nu mai puneți mâna pe o sobă fierbinte, conduceți cu nesăbuință, mințiți, înșelați, nu vă respectați mama sau ajungeți la muncă târziu, probabil că ați învățat din eșecul dureros. Acest lucru este mai important decât ați putea crede. Le-am spus băieților mei de ani de zile să nu folosească gaz atunci când declanșează un incendiu. Abia când a trebuit să-l bat pe copilul meu de doisprezece ani în murdărie cu o manevră „Stop, Drop și Roll” în fața prietenilor săi, a învățat această lecție. Acum se întreabă de ce copilul său de patru ani trebuie să învețe întotdeauna prin experiență. Vă rog să observați că nu dau niciun nume pentru a-i proteja pe cei nu atât de nevinovați.

Răspunsul la marile întrebări
Următorul lucru pe care unii copii trebuie să-l știe este „de ce” înainte de a putea învăța „ce” sau „cum”. Thomas Edison a fost cel care se presupune că s-a așezat pe un ou în copilărie, în încercarea de a-și da seama cum să clocească un pui. Acest tip de experimentare cu siguranță nu a fost predat în școală, dar se pare că i-a oferit fundamentul și hotărârea de a-și da seama de lucruri precum becuri, fonografe, telegrafe, telefoane și camere de film. Nu e mare lucru, nu? Așa că lăsați copilul să descopere „De ce” dacă așa învață. „De ce” este ceea ce i-a condus pe exploratorii Americii, Polului Nord, Antarcticii, Lunii și chiar oceanului. Un mic indiciu în acest sens ar putea fi dacă copilul tău întreabă constant ” de ce?”sau rupând lucrurile pentru a-ți da seama cum funcționează lucrurile.

Fă-ți timp să încetinești și Spune-le de ce faci lucruri. Poate că în mijlocul ei, veți găsi chiar o modalitate mai bună de a face orice este sau veți realiza că nu este necesar. A fi nevoit să explici lucrurile în mod repetat cu voce tare altcuiva, cum ar fi de ce polițistul te trage în continuare, te poate determina să schimbi „cum” faci lucrurile. Gândește-te, poate că într-o zi investiția ta în „De ce” ar putea să-ți conducă copilul să fie jurnalist, om de știință sau medic. Poate că vor fi chiar polițistul care îi ține pe copii în siguranță de părintele școlar epuizat, suprasolicitat și cu picioare de plumb care mormăie la „De ce” care răsună de pe bancheta din spate a mașinii.

Ca întotdeauna, am rămas fără spațiu în acest articol. Amintiți-vă doar că eșecul vă permite să faceți mai bine data viitoare. Deci, nu renunța. Eșuează înainte și învață ceva. S-ar putea să-ți schimbe viața.