Alegerea școlii la domiciliu este doar pentru cei curajoși și vă felicit pentru că ați intrat în luptă în numele copilului dvs., în ciuda a ceea ce spune familia, prietenii sau cultura. Te face parte dintr-o armată în creștere de părinți care sunt dispuși să facă lucruri grele. Savurați titlul și onoarea nespusă pentru un minut și jumătate pe care îl aveți pentru dvs. în timp ce vă ascundeți, astfel încât să puteți bea cafeaua călduță și să trimiteți mesaje text celorlalți supraviețuitori pe care îi cunoașteți acolo pentru orice semn de viață. Doar nu uitați să vă udați mâinile și să opriți robinetul pe care l-ați pornit pentru a îneca măcelul care se dezlănțuie în fața ușii băii. Uitați de verificarea rapidă a oglinzii. Nu vrem să descurajăm trupele-în principal pe tine. Acesta este războiul și aveți deja fața jocului. Amintiți-vă că sunteți un războinic și că victoria este de obicei câștigată de cei mai hotărâți luptători. Nu, nu ceda și nu te uita în oglindă. Doar ridicați armele pe care le aveți la dispoziție: scop, hotărâre, mila lui Dumnezeu și multă cofeină și apoi intrați în luptă cu un rânjet. Acea față de război zâmbitoare a ta poate arunca Hoarda sălbatică suficient de mult pentru ca tu să câștigi din nou terenul înalt lângă oala de cafea. Apoi începe bătălia. Provocare. Eșec. Provocare. Eșec. Provocare. Refuză să-i lași să vadă frica din ochii tăi și apoi avansează și cucerește.

Nu Ești Singur
Amintiți-vă, nu sunteți singuri. De obicei, tindem să admirăm bărbații și femeile care s-au confruntat cu provocări, au căzut pe față și apoi s-au clătinat din nou în picioare cu lecții mai adânc imprimate decât au început. Istoria este plină de exemple. În copilărie, mi-a plăcut întotdeauna să-l aud pe bunicul meu, care a fost numit după generalul Robert E. Lee, spunând povești despre bărbați care au perseverat prin eșec la fel ca el. Era un om care putea aprecia caracterul și lecțiile învățate atât de la omonimul său, cât și de la președintele Abraham Lincoln. El l-a admirat pe Generalul Douglas MacArthur și a folosit lecții din pierderile teribile ale acelui lider și eventuala victorie în al doilea război mondial pentru a mă învăța cum să studiez oamenii și istoria. Bunicul meu a fost cel care m-a lăsat să păstrez o poză cu Sir Winston Churchill pe care am purtat-o în cele din urmă cu mine în serviciul militar și care m-a învățat să spun: „Niciodată, niciodată, niciodată să nu renunț!”

Dacă ați citit articolele mele recente, știți că m-am confruntat cu o serie de provocări dureroase și umilitoare pentru a învăța când eram mai tânăr. Oricare ar fi cauzele, îmi cer scuze tuturor profesorilor mei ale căror vieți și alegeri de carieră le-am schimbat pentru totdeauna. Aprecierea mea sinceră față de cei care m-au ajutat să văd viața și să-i învăț pe alții într-un mod unic. Acestea fiind spuse, dragă cititoare, poartă-te cu mine ca întotdeauna în timp ce folosesc experiența personală pentru a ne ajuta să navigăm pe acest câmp minat perfid, astfel încât să-ți poți ajuta copilul.

Învățarea Prin Experiență
Până acum nu ar trebui să vă surprindă faptul că, în cariera mea militară, nu am fost niciodată cel mai rapid, cel mai puternic sau cel mai strălucit, dar până atunci învățasem din provocările mele și aveam un set unic de abilități pe care militarii îl doreau. Este posibil ca copilul tău să nu fie destinat armatei, dar cred că Dumnezeu ți-a dat ocazia să găsești scopul unic pe care îl are pentru ei. Amintiți-vă că citirea, scrierea, matematica și știința nu sunt scopul final pentru copiii dvs. Ele sunt pur și simplu instrumente care îi pot ajuta să-l onoreze pe Dumnezeu și să aibă grijă de cei pentru care devin responsabili. Există o mulțime de modalități de a face ceea ce sunt adesea ratate de oamenii care uită această regulă simplă. Tatăl meu nu – și mai amintește că m-a învățat acest principiu, iar tatăl său nu mai este aici pentru a-i mulțumi, dar nu aș fi omul care sunt astăzi fără această înțelepciune.

În elementar, mi s-a interzis să întreb „de ce?”de mai mult de un profesor disperat, deoarece nimeni nu a avut timp să explice de ce trebuia să învăț regulile unei limbi răsucite cu influențe franceze, spaniole și germane. De asemenea, nu puteam citi bine pentru că eram un copil timid, în timp ce ambii părinți mergeau la facultate și lucrau cu normă întreagă. Așauneori îmi petreceam verile cu bunicii mei. Chiar și în copilărie am auzit referințe de la alți membri ai familiei că tatăl mamei mele i-a făcut cariera și hobby-urile mai importante decât familia sa. Cu toate acestea, până când am rămas cu el, el învăța din eșecurile sale și a făcut o investiție în mine pe care nu o voi uita niciodată. În loc de manuale și prelegeri, mi-a dat prima mea abilitate învățându-mă să sculptez în timp ce vorbea despre povești biblice sau despre istoria familiei. După treburi, evitam” Indianca nebună ” care aștepta în tipi de cărămidă și alunecam prin pădure și buruieni ca niște cercetași indieni pentru a-mi arăta ceva unic despre o floare, o vulpe, o rață de lemn; sau să-mi ceară să descriu ceea ce am văzut, simțit, auzit sau mirosit. Tatăl tatălui meu, care a avut foarte puțină educație înainte de a minți despre vârsta lui pentru a lupta în cel de-al doilea Război Mondial, m-a învățat valorile muncii grele, sacrificiului de sine, autorității de onoare și iubirii pentru a lucra pământul, astfel încât să pot avea grijă de familia mea. Am avut o revoltă învățând de la ambii bărbați care s-au luptat literalmente de la eșec. Idei, principii, morale și abilități pe care mi le-au dat, care mai târziu mă vor ajuta să intru și să ies din clasă.

Împingerea Prin Eșec Generează Succes
Ca un copil, mintea mea ADHD a fost învolburat cu multe lucruri diferite și nu am putut par să păstreze toate informațiile unjumbled sau numere în ordinea corectă, astfel încât de colegiu, am învățat să ia notițe. Această luptă părea întotdeauna un dezavantaj până când am devenit corespondent de luptă al Corpului Marin. Notele bune și întrebările bune sunt elementele de bază ale jurnalismului bun. Cu ceea ce am câștigat din a face față acestor provocări, am început să descopăr lucruri pe care alții le-au ratat pentru că nu s-au gândit să le întrebe sau adevărul a fost îngropat în dezordine, neintenționat sau altfel. În timpul carierei mele militare, aceste binecuvântări deghizate mi-au oferit instrumentele de care aveam nevoie pentru a merge în misiuni incredibile.

Ca jurnalist militar, am fost binecuvântat să am instrumentele și determinarea pe care le-am câștigat din eșecul de a lucra sau de a scrie despre unii dintre cei mai incredibili soldați și lideri pe care i-ați putea întâlni vreodată. Povești uimitoare, din viața reală, despre oameni despre care nu veți auzi niciodată în știrile noastre conduse politic de clickbait. Ca mentor de tineret, Am folosit experiențele pe care le-am câștigat de la tatăl mamei mele pentru a-i învăța pe elevii care se luptă un nou mod de a-și vedea lumea și informațiile din fața lor. Ca un lider de trupe, manager, scriitor, homesteader, și tatăl am folosit principiile timeworn tatăl tatălui meu mi-a dat să-i învețe pe alții cum să combine manuale, etica muncii, și abilități de țesut în casă să aibă grijă de familiile lor și cei care devin responsabili pentru.

Vedeți, slăbiciunile și provocările mele au devenit punctele mele forte. Aș spune că a fost în valoare de fiecare bit de mizerie și luptă, nu-i așa? Deci, dacă ai chef să renunți pentru că copilul tău se luptă cu ceva la școală, amintește-ți acest lucru: ești într-o luptă pentru sufletul și viitorul copilului tău. Nu știi niciodată ce va produce investiția ta sau pe cine altcineva ar putea afecta.