Pentru părintele mediu de educație la domiciliu, predarea matematicii de liceu poate fi un pic intimidantă. Mentionati homeschooling matematica de liceu, cum ar fi Algebra, geometrie, și trigonometrie și veți vedea ochii lor încep să glazura peste. Sigur, nu toată lumea se bucură de matematica, dar homeschoolers ia inima… chiar haters matematica poate homeschool copiii lor cu succes. De aceea am adunat o resursă de liceu All in one Homeschool pentru predarea matematicii.

Homeschooling math a fost făcut mult mai ușor în ultimul deceniu de numeroasele resurse de înaltă calitate, care sunt concepute special pentru homeschoolers cu puțin sau deloc de fundal matematica. Având în vedere acest lucru, să ne uităm la cum să homeschool high school math.

De ce au nevoie elevii de liceu pentru matematică?
Cursul sugerat de studiu pentru matematica liceului pregătitor pentru facultate începe de obicei cu Algebra I și apoi trece la Geometrie, Algebra II, trigonometrie, și Pre-calcul. Pentru cei care știu că nu vor participa la facultate, două dintre cele patru credite matematice necesare tipice pot fi matematica de natură mai practică, cum ar fi matematica discretă sau contabilitatea.

Am simțit că ar trebui să includem „ordinea sugerată” tipică a cursurilor de Matematică din liceu. Deși, ca familie de școală la domiciliu, puteți alege oricare cursuri în orice ordine preferați. Cursurile urmează de obicei această ordine:

Boboc, Algebră I
Al Doilea De Studentie, Geometrie
Junior, Algebra II
Senior, Trigonometrie sau matematică/calcul avansat
Exemple De Curriculum De Matematică De Liceu
Există mai multe moduri de a merge despre predarea matematicii în liceu homeschool. Fiecare familie are propria experiență și pregătire și, prin urmare, fiecare va avea și nevoi diferite atunci când vine vorba de curriculum. Următoarea este o listă a diferitelor metode care pot fi folosite pentru a preda matematica în liceul homeschool.

Utilizați un program online sau manual și video ambalat. Acestea pot fi achiziționate prin abonament sau ca set și sunt de obicei destul de ușor de implementat în școala la domiciliu. Aleks math, Clasa Tablet, programul video ABEKA și chiar Thinkwell Homeschool pentru a numi câteva. Predarea manualelor curriculum-ul este un favorit de mulți homeschoolers și are, de asemenea, lecții video de coordonare. TT este mare pentru studenții care se luptă cu matematica. Matematica saxonă este, de asemenea, un alt favorit al școlii la domiciliu, cu toate acestea, pentru matematica de liceu, textele prezintă subiecte împrăștiate în loc să le grupeze și să le predea în categorii mai largi și mai conectate. Acesta este un curriculum bun, dar este posibil să nu prezinte subiectul, deoarece va fi studiat la facultate. Cu toate acestea, aceste cursuri sunt de obicei gata pentru ca elevul să sară direct ca studiu independent și, prin urmare, necesită foarte puțin ajutor din partea părintelui. Cinci stele pentru a face mai ușor pe părinte cu puțin sau deloc fundal matematica.
Utilizarea unui manual obișnuit împreună cu videoclipuri din diverse surse de pe web. O altă resursă uimitoare care a apărut în ultimii ani este bogăția de informații sub formă video pe diverse site-uri web gratuite. Ai putea alege un manual solid de matematică de liceu și apoi să-l asociezi lecție pentru lecție cu videoclipuri gratuite. Iată câteva sugestii…