Îmi dau seama de adevărul trist că atunci când vorbesc copiilor și tinerilor în aceste zile, nu vorbim deloc aceeași limbă. Cuvintele sună la fel, dar semnificațiile acestor cuvinte pur și simplu nu par să mai însemne același lucru. Nu vorbesc despre schimbări ciudate ale limbii noastre în ultimii zece ani, cum ar fi BOOSTER, CATFISH, CLOUD, FRIEND și TRIGGERED. Mă refer la cuvinte care ar putea face o diferență totală în viața ta și în viața copiilor tăi. Deci, permiteți-mi să arunc o listă de cuvinte și să compar ceea ce au însemnat pentru generațiile trecute de americani în comparație cu ceea ce înseamnă acum.

Redefinirea Termenilor
Pentru aceia dintre noi care au fost în jur de câțiva ani sau cam asa ceva care folosesc familia cuvânt, am crescut știind că a însemnat un tată, mamă, și copii. Pentru oricine mai mic de 30 de ani, este probabil ca cuvântul familie să includă doar o mamă și un copil; bunici și un nepot; doi tati sau două mame și un copil sau orice vrei tu să fie. Căsătoria a fost definită ca o relație culturală, morală, religioasă și juridică permanentă între un bărbat și o femeie. Acum ar putea însemna o relație temporară între oricine sau orice, inclusiv avatarul sau personajul dvs. online care vă reprezintă.

Dacă spun cuvântul lider, mă refer la cineva care îi conduce pe alții din față în cuvinte și fapte. Cineva cu abilitatea, priceperea și caracterul suficient pentru a lucra mai mult, mai mult și mai inteligent, cu mai multă experiență și sacrificiu, pentru a ajuta oamenii să se deplaseze într-o direcție specifică cu un scop specific. În ultimii 20 de ani însă, am auzit mulți tineri cu foarte puțină pregătire, pricepere, experiență, caracter sau abilitate cerându-și dreptul de a conduce. Ceea ce înseamnă de fapt este o persoană (și anume ei înșiși) care vrea să stea în jurul valorii de bossing alții pentru a face munca ei înșiși nu vor face în cel mai rapid, mai ieftin, cel mai simplu mod posibil pentru cel mai mare profit și glorie personală pentru seful…și anume, ei înșiși.

Cum rămâne cu cuvântul libertate? Obișnuia să însemne dreptul de bază de a trăi, de a vorbi, de a ne închina și de a ne apăra pe noi înșine și pe ceilalți de tirania nedreaptă. Astăzi înseamnă că redefinim cuvintele viață, copil, căsătorie, consecințe, responsabilitate, comunitate, RESPECT, lege, ordine, autoritate și dreptate. Nici măcar nu mă face să încep cu cuvintele bărbat, femeie, căsătorie, Dumnezeu, credință, loialitate, PATRIOTISM, sacrificiu de sine sau muncă. Unii dintre voi s-ar putea să vă întrebați ce legătură are toate acestea cu educația la domiciliu. Bună întrebare. Deci, permiteți-mi să explic importanța vitală a ceea ce spun în acest fel.

De Ce Contează Definițiile
Sarcina ta ca părinte de educație la domiciliu este să-ți înveți copiii nu numai faptele și adevărurile cunoscute prin care pot funcționa ca adulți, ci și cum să gândească critic și să acționeze cu înțelepciune. Ce se întâmplă dacă atunci când le-ai învățat 1+1 în matematică, știință sau Biologie și au venit cu 3 sau 53 sau 103? Știți că actualul sistem de învățământ public îi învață pe copii că putem redefini cuvinte fundamentale, reguli, principii și legi, nu?

Prima teză din acel document istoric pare destul de clară că oamenii care locuiau în această porțiune a continentului nord-American se uneau pentru a forma un guvern comun cu o înțelegere comună și scopul de a-și asigura drepturile comune ca ființe umane pentru a-și proteja viața, libertatea și șansa de a se bucura de ambele fără teama de tiranie. Cu toate acestea, generația noastră actuală de copii este învățată că Declarația noastră de Independență înseamnă cu adevărat: „noi, ființele de orice gen ne simțim astăzi, merităm să fim și să facem tot ce vrem, inclusiv să sfidăm toate înregistrările istorice, dovezile științifice și morala iudeo-creștină pentru a fi distrați continuu sau pentru a jefui și revolta la voință fără niciun cost personal sau repercusiuni.”Știu că a fost o propoziție lungă, cu multe informații, dar recitește-o dacă trebuie. Este ceea ce trece pentru o educație și dicționar de bază în aceste zile.

Predarea dicționarului
În timp ce acest lucru se întâmplă, știu că părinții homeschooling încearcă să învețe adevărurile și definițiile adevărurilor dovedite în matematică, știință, citire, scriere, ortografie, istorie, geografie etc. Câți dintre voi ați considerat că poate trebuie să vă învățați copiii dicționarul? Nu Noul dicționar Webster revizuit care redefinește termenii obișnuiți pe care i-am discutat deja și multe altele, ci ceva puțin mai vechi care nu a fost scris de cineva cu o diplomă de Master în orice trezit-ism este aroma zilei. Sunt prea politic pentru un articol frumos, mic pe Homeschooling? Crezi că ceea ce spun nu mai este important pentru a preda ca fundamental? Înveți băieți și fete, nu sunt sigur ce sunt astăzi, un pisoi sau un marțian? Predați adevărul sau doar ceva ce pot lua sau pleca, deoarece se simt atât de înclinați? Chiar predai sau copiii tăi ar trebui să-și definească adevărul pentru tine, astfel încât să poți urca la bord?

Hmmm. Mă întreb de ce timp de sute de ani școlile noastre au avut grunduri și manuale care au definit toate aceste lucruri pentru noi. De la ei, am știut că Jack și Jill erau un băiat și o fată care au urcat pe deal sau că părinții noștri fondatori erau bărbați imperfecți dispuși să renunțe la averea și chiar la viața lor pentru a proteja drepturile de bază pe care Dumnezeu le-a dat fiecărui bărbat, femeie și copil de tiranie din momentul concepției; indiferent de vârsta, rasa, religia sau sexul tău. Acum învățăm că părinții noștri fondatori erau urâți, despotici, mincinoși, bigoți, hoți și ucigași. Că exploratorii, oamenii de știință, medicii, inginerii, judecătorii și alții care ne-au precedat nu aveau nicio idee despre fapte sau despre ceea ce făceau. Auzim chiar că principiile biblice ale onestității, bunătății, blândeții, bunătății, umilinței, credinței și autocontrolului sunt rele și trebuie eradicate din acțiunile și vocabularul nostru. Sunt îngrozit să mă gândesc ce vor învăța copiii care sunt învățați aceste definiții moderne actualizate ale cuvintelor și semnificațiilor într-o zi. Va ajunge viața să însemne moarte, iar libertatea să însemne servitute față de rău, în timp ce căutarea fericirii devine căutarea satisfacției personale?

Puterea cuvintelor
Cuvintele sunt cu adevărat puternice și pot schimba lumea. Poate, doar poate, vor fi destui părinți de educație la domiciliu care vor redescoperi adevăratele definiții ale cuvintelor găsite în Biblie, Vechiul dicționar Merriam-Webster și documentele fondatoare ale națiunii noastre. Apoi, poate, își vor învăța copiii adevărul absolut, în continuă schimbare, neîmbărtășit, nevăzut a ceea ce înseamnă Dumnezeu, familie și țară, în ciuda revizuirilor răsucite care sunt atât de populare în cultura noastră de astăzi.

Indiferent dacă toată lumea îi place sau nu sau se simte confortabil cu ceea ce spun, nu o face mai puțin adevărată. Acum există un cuvânt bun pentru tine: adevăr. Mă întreb dacă uităm să învățăm ce înseamnă cu adevărat pentru copiii noștri dacă vor învăța vreodată ce înseamnă viitorul, speranța, pacea sau națiunea? Sau dacă vor putea înțelege doar cuvinte terifiante, cum ar fi haosul și tirania.

Dacă noul dicționar te sperie la fel de mult ca și mine, atunci învață definiția acestor cuvinte: formidabil, neînfricat, muncitor, temător de Dumnezeu, PATRIOTIC, nu te încurca cu copilul meu, educația la domiciliu, părintele.

Deci, sunteți gata să reluați dicționarul cu mine pentru a vă salva copiii și copiii lor? Atunci să trecem la subiect, Dle sau Dnă Webster. Avem mult de lucru.