Nu este o veste pentru nimeni că costurile pentru toate sunt în creștere în aceste zile, determinându-ne pe majoritatea dintre noi să reevaluăm bugetele și să reducem cheltuielile oriunde putem. Din păcate, unii sunt nevoiți să-și regândească decizia de a face homeschool din cauza finanțelor. Dacă ești tu, ia inima! Există speranță și ajutor disponibil. Știați că anumite locuri oferă subvenții și alocă fonduri pentru familiile de educație la domiciliu? Iată câteva locuri de contact.

Hslda Compassion Grants
Asociația de apărare juridică a școlii de acasă (HSLDA) are de fapt 3 tipuri diferite de subvenții disponibile!

Subvenții anuale de grup Hslda: dacă faceți parte dintr-o organizație, cooperativă sau grup de școală la domiciliu, vă puteți califica pentru o subvenție de grup. Vizitați pagina lor web pentru detalii, cerințe și informații suplimentare.
Grant de ajutor în caz de dezastru: dacă sunteți o familie de educație la domiciliu care a fost afectată de un dezastru natural în ultimul an, puteți solicita grantul de ajutor în caz de dezastru. Fondurile pot fi utilizate pentru înlocuirea curriculumului/materialelor școlare, a bunurilor de uz casnic sau a costurilor de deplasare.
Grant Curriculum: după cum pare, acest mini-grant este disponibil pentru materiale curriculare, rechizite școlare, cursuri de cooperare, testare, tehnologie legată de școală și teste sau terapii necesare pentru studenții cu nevoi speciale. Acesta este cel mai popular grant al lor, așa că asigurați-vă că primiți o aplicație imediat ce deschid disponibilitatea.
Finanțare Guvernamentală
Deși este rar menționat, există fonduri disponibile de la guvern pentru familiile de școală la domiciliu, mai ales dacă copilul dumneavoastră are nevoi speciale.

Verificați-vă Statul pentru subvenții: statul meu din Carolina de Nord oferă o subvenție pentru dizabilități de până la 4.000 USD pe student pe semestru pentru îndrumare, programe de învățământ și terapii. Fiecare stat este diferit, dar cu siguranță merită verificat.
Verificați districtul școlar Local: districtele școlare locale beneficiază de finanțare publică, precum și de finanțare de stat și federală. În calitate de membru al districtului respectiv, aveți dreptul și la o parte din această finanțare. Noțiuni de bază nu este un proces simplu, dar dacă taie prin birocrația și sari prin cercuri corespunzătoare, ați putea fi capabil de a finanța majoritatea costurilor homeschool. Găsiți un angajat de district util și amabil și începeți!
Alăturați-vă unei echipe atletice a școlii publice: dacă aveți un copil atletic care este serios să concureze la acest nivel, contactați din nou acel angajat prietenos al districtului și vedeți ce puteți face pentru a le oferi ocazia de a se alătura unei echipe locale de școală publică. Există uneori mini-subvenții disponibile pentru echipamentele necesare sau cheltuielile legate de sport.
Alte Oportunități De Asistență Financiară
Consultați colegiile comunitare sau tehnice din zona dvs. Ei vor oferi adesea anumite cursuri online gratuit studenților de la școală la domiciliu.
Există un anumit loc în care doriți să vă duceți copiii într-o excursie? Contactați direct locul și vedeți dacă oferă intrare gratuită sau redusă pentru școlari la domiciliu.
Deși aceste liste nu sunt extinse, ele vă oferă un loc pentru a începe. Există fonduri acolo pentru familiile homeschooling care știu unde să se uite!