Aceste ultime luni ale anului sunt întotdeauna un moment interesant pentru a ieși puțin din „modul școlar” obișnuit și pentru a încorpora câteva activități distractive, cu tematică de vacanță. Desigur, copilul dvs. va învăța în continuare, dar copiii tind să nu se concentreze pe partea de învățare și să se concentreze doar pe distracție. Este un câștig-câștig! Dacă sunteți în căutarea unor activități de Ziua Recunoștinței pe care să le adăugați zilelor de școală în următoarele câteva săptămâni, permiteți-ne să vă ajutăm! Iată preferatele noastre!

Activități și studii de Ziua Recunoștinței
Istoria tradițională a Zilei Recunoștinței: citiți aici pentru a vă reîmprospăta memoria cu privire la detaliile despre originea acestei sărbători!

Pilgrim Facts and History for Kids: A2Z Homeschooling a creat această listă grozavă pentru a acoperi predarea istoriei Recunoștinței copiilor tăi.

6 moduri Simple de a sărbători Ziua Recunostintei în Homeschool dumneavoastră: apuca unele idei de la acest post pentru a lucra în homeschool dumneavoastră.

Activități pentru copii care încurajează o inimă de recunoștință: cu toții ne dorim ca copiii noștri să fie recunoscători și să aprecieze ceea ce au…dar cum putem învăța cel mai bine asta? Această postare are câteva sugestii uimitoare!

Activități de Ziua Recunoștinței și studii unitare: iată câteva idei grozave de la Time4Learning pentru crearea propriului studiu de unitate de Ziua Recunoștinței pentru orice student de vârstă.

Activități de învățare de toamnă pentru copii: această postare de la Time4Learning are și câteva sugestii distractive de Ziua Recunoștinței.

Sfaturi pentru homeschooling de vacanță: în timp ce sărbătorile pot fi stresante, nu trebuie să be…at cel puțin, educația la domiciliu nu ar trebui să adauge la stres! Citiți acest articol pentru câteva sfaturi grozave despre cum să vă mențineți copiii să învețe pe tot parcursul sărbătorilor…menținând în același timp nivelul de stres scăzut!

Ziua Recunostintei PrintablesMega lista de activități de Ziua Recunostintei Homeschool
Noiembrie Free Homeschool Printables: aici este o mare colecție de printables care includ mai multe lucruri distractive pentru Ziua Recunostintei!

Thanksgiving Scripture Copy Work: în fiecare lună, avem un plan de scriere a Scripturilor pe care îl puteți folosi pentru a vă ajuta copiii cu caligrafie. Tema noastră noiembrie este vorba de a da mulțumiri!

Ziua Recunostintei Distractiv
Idei pentru distracție de Ziua Recunoștinței: acest articol are o listă excelentă de lucruri pe care le puteți include în rutina dvs. de școală la domiciliu.

Rețete de Ziua Recunoștinței pentru copii: implicați-vă copiii în prepararea cinei de Ziua Recunoștinței anul acesta folosind aceste rețete simple!

Noi tradiții de Ziua Recunoștinței pentru copii: Căutați câteva tradiții distractive de Ziua Recunoștinței pentru copiii voștri? Iată câteva sugestii grozave!

Cărțile noastre preferate de toamnă de citit: dacă sunteți în căutarea unei cărți noi de citit în vacanță, iată o listă cu câteva Literaturi grozave cu tematică de toamnă!