Încorporarea abilităților STEM (știință, Tehnologie, Inginerie și matematică) în școala dvs. de acasă devine din ce în ce mai importantă. Este deosebit de important atunci când vine vorba de viitoarele oportunități de angajare. Consultați aceste statistici despre locurile de muncă STEM de la Biroul de Statistică a muncii:

Între 2017 și 2027, numărul locurilor de muncă STEM va crește cu 13%, comparativ cu 9% pentru locurile de muncă non-STEM.
Salariul mediu mediu pe oră pentru locurile de muncă STEM este de 38,85 USD, comparativ cu câștigul mediu pentru toate celelalte tipuri de locuri de muncă din SUA, care este de 19,30 USD.
Din 100 de ocupații STEM, 93% dintre acestea aveau salarii peste media națională.
Nebun, nu? Dar apoi a existat această statistică alarmantă în 2017-până la sfârșitul anului 2018, s-a estimat că 2,4 milioane de locuri de muncă STEM vor rămâne neocupate, deoarece nu există suficienți oameni calificați. Noi, ca educatori la domiciliu, putem schimba acest lucru pregătindu-ne copiii pentru locuri de muncă provocatoare, satisfăcătoare și bine plătite. Și nu este greu, gândiți-vă doar la toate lucrurile de zi cu zi pe care le faceți dvs. și copiii dvs., care vă pot construi abilități STEM, cum ar fi echilibrarea bugetului, utilizarea computerului, jocurile video, vizitarea muzeelor științifice locale, participarea la târguri robotizate și multe altele.

Deci, să începem să construim abilitățile STEM ale copiilor noștri cu aceste idei distractive!

Cutii de abonament STEM
Aceste cutii de abonament ajung o dată pe lună. Cât de tare e asta? Este ca o provocare nouă și distractivă în fiecare lună, cu experimente științifice practice, tutoriale online, videoclipuri și multe altele. Grupele de vârstă se desfășoară de la trei ani în sus, ceea ce este frumos, deoarece puteți începe devreme și puteți continua această experiență educațională pe măsură ce copiii dvs. îmbătrânesc.

Există și multe opțiuni, inclusiv Amazon STEM club, Genius Box, Little Passports, STEM Discovery Boxes și Spangler Science Club. Doar faceți o căutare rapidă pe Google și le veți găsi pe cele care îndeplinesc criteriile și grupa de vârstă.

Cursuri Online De Curriculum
Dacă copiii tăi sunt ca ai mei, atunci le plac jocurile și cursurile online. Folosesc Time4Learning pentru că este defalcat în funcție de nivelul clasei și copiii mei pot relua lecțiile cu care se luptă în orice moment. Lecțiile multimedia sunt ca jocurile video, ceea ce face ca acest sistem să fie perfect pentru predarea unor concepte noi și mai dificile de matematică și știință. De asemenea, oferă cursuri de la pre-K până la liceu, astfel încât copiii dvs. vor începe să învețe și să experimenteze o educație STEM de la o vârstă fragedă.

Există și alte resurse online, inclusiv Code.org, care îi învață pe elevii elementari timpurii codificând cu Minecraft, Elsa din Frozen și Star Wars. Site-ul oferă și tutoriale parentale. Alte site-uri pe care le-am găsit sunt TeachEngineering.org și echipa de Design a PBS. Dă-le un vârtej, sunt interesante și distractive!

YouTube Video ProjectsSTEM Fair Idei De Proiecte
Dacă aveți un buget restrâns, aceste videoclipuri gratuite sunt minunate. Fiul meu a finalizat un Proiect „Sistem Solar 3D”. A fost distractiv și nu scump să achiziționăm tot ce aveam nevoie. Există, de asemenea, mereu prezent „Volcano Eruption Project” și un videoclip foarte cool „Energy Transformation”. Acestea nu sunt doar educative, ci oferă și timp de familie de calitate pe care îl puteți împărtăși copiilor dvs. pe măsură ce învață despre lucruri noi.

Kituri Electronice
Bunicul fiului meu a fost electrician, așa că vorbesc în mod natural despre toate lucrurile pe care le-a făcut, cum ar fi cablarea unei case și repararea întreruptoarelor. S-au uitat împreună la diagrame tehnice, iar fiul meu a crezut că arată ca niște hărți de comori! Nu știu nimic despre aceste lucruri, dar când fiul meu a început să arate un interes în electronică, am găsit EEME, (pronunțat ee-me). Acestea oferă kituri electronice care includ toate piesele necesare și un videoclip online care vă plimbă viitorul electrician sau inginer prin proiect. Primul proiect se numește ” Genius Light.”Site-ul spune:” copilul tău va învăța despre LED-uri, curent și rezistențe construind un circuit LED care se aprinde când este întunecat și se estompează când este luminos.”Așa cum a spus copilul meu,” sună super cool!”

Trebuie să recunosc, am fost puțin intimidat de cursurile STEM. Nu sunt om de știință, inginer, scriitor de coduri de computer sau matematician, dar odată ce am găsit toate aceste instrumente interesante, predarea/încorporarea cursurilor STEM a fost ușoară. Mi s-a părut că cel mai greu a fost să-l fac pe fiul meu să nu mai lucreze la proiectele sale și să ia o pauză!

Oh, aproape că am uitat, celălalt lucru pe care l-am observat este cum s-a îmbunătățit citirea lui. Trecând cu atenție peste instrucțiunile de pe truse, proiecte și lecții online, el a devenit mai concentrat pe înțelegerea fiecărui ultim detaliu. Deci, dacă nu ați făcut-o încă, începeți să încorporați STEM în programa dvs. de școală la domiciliu. Copilul tău va fi pregătit pentru un viitor de succes în cel mai scurt timp!