Octombrie a sosit în sfârșit și toamna este în plină desfășurare! Deși știu că nu sunt singur, toamna este sezonul meu preferat și cel pe care îl aștept cu nerăbdare tot anul. Zilele și serile mai răcoroase, schimbarea frunzelor, dovlecii și luminile de vineri seara îmi fac inima fericită. Aici, în Munții Blue Ridge, culorile toamnei sunt atât de frumoase și este perioada mea preferată din an să fiu afară în natură. Fie că preferați să-și petreacă zilele de școală tromping prin pădure sau ghemuit cu o carte și o pătură, să ne ajuta cu unele distracție, gratuit, toamna-tematice printables homeschool! Fericit Octombrie!

Octombrie Gratuit Homeschool Printables
Șablonul calendarului din octombrie: educația la domiciliu poate deveni adesea copleșitoare sau dificilă atunci când nu reușim să ne organizăm! Fii proactiv în acest domeniu imprimând această pagină de calendar și stabilește-ți câteva obiective și așteptări clare pentru această lună!

Pagina jurnalului din octombrie (bazată pe credință): creșterea fiului meu pentru a fi puternic în caracter și credință, gata să înfrunte lumea și toate dificultățile ei și capabil să aplice adevărul în viața lui este scopul meu. Poate că este și a ta. Ce modalitate mai bună de a realiza acest lucru decât de a încuraja jurnalizarea zilnică și timpul de lectură?

Octombrie Scripture Writing Plan( bazat pe credință): pe aceleași linii, ce modalitate mai bună de a obține într-un pic de practică scris de mână decât să-și petreacă câteva momente copierea adevărurile care schimbă viața despre iertare găsite în Scriptură?