Știați că multe parcuri de distracții oferă ceea ce ei numesc „zile de școală la domiciliu”? Combinat cu lecții despre fizica parcurilor de distracții, aceasta poate fi o activitate familială în mare parte educativă. Pe măsură ce copiii tăi învață știința din spatele plimbărilor, ei pot decide să fie mai aventuroși știind că majoritatea plimbărilor sunt mai sigure decât par.

Fizica Parcului De Distracții
Pentru unii oameni, roller coaster-ul este motivul pentru a vizita un parc de distracții. Știați că montagne russe călătoresc la turațiile mari pe care le fac fără motor? După ce călătoria este trasă în vârful primului deal, restul lucrărilor se întâmplă pe pilot automat – împreună cu diferite tipuri de roți pentru diferitele denivelări și viraje pe care trebuie să le facă coasterul.

Pe carusel, s-ar putea să te fi uitat la cai întrebându-te dacă ochii tăi îți joacă feste. Unii dintre cai se mișcă cu adevărat în sus și în jos într-un ritm mai rapid decât alții? Răspunsul este da! Deoarece caii din exterior trebuie să acopere o distanță tată, ei călătoresc într-un ritm mai rapid.

Mașinile de protecție oferă o lecție unică despre masa corporală. Cu cât un obiect este mai greu, cu atât impactul este mai mare atunci când se ciocnește cu altceva. Acest lucru ajută, de asemenea, să explice de ce adulții care se lovesc de copii au de obicei un impact mai mare decât atunci când copiii se lovesc de adulți.

Nu uitați să explorați unele dintre celelalte procese care au loc în parcurile de distracții, cum ar fi fabricarea de vată de zahăr!

Parcuri De Distracții Cu Zile De Școală La Domiciliu
Acum, că v-am revved pentru unele distracție parc de distracții, esti, probabil, pe moarte să știe unde și când puteți merge pentru zilele de școală la domiciliu! Mai jos este o scurtă listă de parcuri de distracții care oferă Zile de școală la domiciliu:

LEGOLAND (FL) – LEGOLAND oferă bilete reduse pentru școlari la domiciliu (19,99 USD pentru studenți și 34,99 USD pentru adulți).
Muzeul Național al USAF (OH) – Muzeul Național al USAF oferă activități pentru vârstele 3-18, dintre care cele mai multe sunt gratuite!
Six Flags (TX) – indiferent dacă sărbătoriți un bash de sfârșit de an sau trebuie doar să faceți o excursie pe teren, Six Flags over Texas oferă plimbări palpitante și atracții care pulsează de adrenalină! Asigurați-vă că verificați site-ul web pentru data în fiecare an școlar.
Hersheypark (PA) – ia niște prieteni homeschool împreună pentru a obține o reducere de grup școlar pe bilete și să se distreze! De asemenea, au 5 zile de educație pe an, cu opțiuni de mâncare/luat masa reduse.
Walt Disney World (FL) și Disneyland (CA) – cunoscute anterior ca „Zilele școlii la domiciliu la Disney”, seminariile studențești au exact ceea ce caută familiile de educație la domiciliu: distracție plină de gemuri cu subtonuri educaționale! Programele Da (Servicii de educație pentru tineri) de la Disney oferă diverse subiecte pe care familiile le pot explora, cum ar fi „proiectarea unei povești Disney” și „descoperirea spiritului American.”
Această listă nu este cu siguranță cuprinzătoare, ci include doar unele dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții. Asigurați-vă că verificați zona și grupurile locale de școală la domiciliu pentru a afla mai multe oportunități de învățare distractive. Dacă nu faceți parte dintr-o cooperativă sau grup local de școală la domiciliu și doriți să fiți, căutați aici grupuri din zona dvs.

Zilele de școală la domiciliu sunt o oportunitate excelentă pentru familii de a combina distracția cu educația. Viața înseamnă învățare, iar activități precum acestea arată copiilor că nu toată învățarea este uscată. Rezervați-vă rezervarea astăzi și planificați să aveți timpul vieții voastre!