Artele marțiale vor îndeplini obiectivele bazate pe sănătate și abilități ale cerințelor dvs. de educație fizică în școala de acasă.

Educația fizică, alias PE, ar trebui să fie o parte importantă a rutinei dvs. de școală la domiciliu. Oferirea copiilor dvs. de activitate fizică de orice fel va crea o atitudine pozitivă față de fitness. Acest lucru îi va determina să-și prețuiască sănătatea. Exercițiile fizice regulate reduc bolile cronice și multe probleme de sănătate legate de lipsa exercițiilor fizice. Mișcarea fizică va îmbunătăți funcția cognitivă care promovează învățarea în alte domenii.

PE oferă copilului dvs. un loc pentru a explora activități bazate pe abilități, cum ar fi sporturile de echipă și individuale. Ei vor învăța sportivitatea și concurența în timp ce își vor îmbunătăți abilitățile sociale.

Dar artele martiale verifica Fiecare cutie PE plus unele. Nu numai că creează beneficii pozitive pentru sănătate și exerciții fizice, dar adaugă abilități puternice de dezvoltare a caracterului, cum ar fi autoapărarea, conștientizarea siguranței și încrederea în sine. Această încredere se revarsă în toate aspectele vieții, pentru o viață întreagă.

Înainte de a sări în mașină și de a vă îndrepta spre Academia locală de arte marțiale, puteți preda o clasă de arte marțiale la domiciliu. Iată patru sfaturi de luat în considerare:

Alegeți o artă marțială
Nu toate artele marțiale sunt create egale. Dacă doriți o artă marțială care să abordeze autoapărarea, vă recomand Jiu-Jitsu Brazilian. Bjj este un” sport de luptă”, ceea ce înseamnă că există multă mișcare la sol, la fel ca lupta.

Strategia generală a Bjj este de a-ți controla adversarul. Se concentrează pe abilitățile de a duce un adversar la pământ, de a controla adversarul și de a folosi o serie de tehnici pentru a-l forța să se supună.

Studiile arată că 95% din luptele de stradă se termină pe teren. Tehnicile învățate în Bjj permit participanților să scape, să atace sau să intre într-o poziție mai dominantă.

Bjj este, de asemenea, o artă marțială concepută pentru ca un practicant mai mic și mai slab să supună adversarii mult mai mari și mai puternici. Participanții folosesc tehnici și abilități de pârghie în loc să se bazeze pe forța brută. Toate artele marțiale oferă încredere și curaj, dar numai Bjj conectează sportul la autoapărare într-un mod pe care toată lumea, de toate vârstele, îl poate învăța.

Creați o clasă de Arte Marțiale acasă
Nu aveți nevoie de o cantitate mare de spațiu pentru a vă antrena acasă, dar pentru a proteja lampa și porțelanul, vă recomandăm să creați un spațiu de antrenament/fitness. Am cumpărat covoare interconectate. Puteți găsi, de asemenea, covorașe de gimnastică ieftine de trei ori. Dacă doriți să obțineți fantezie și du-te tot afară, puteți achiziționa profesionale BJJ mats. Am cheltuit 40 de dolari pe două seturi de covorașe interconectate. Am un subsol / nivel inferior în casa mea pentru spațiul meu de exerciții. Unii oameni își folosesc garajul sau un dormitor de rezervă. Multe familii de școală la domiciliu se reunesc în cooperativa și/sau biserica lor pentru a cumpăra covorașe și pentru a găsi un spațiu comun pentru a se antrena împreună.