Săptămâna Constituției Fericită! Dacă nu ar fi drepturile prezentate în Constituție, este posibil să nu citiți nici măcar acest articol. Datorită acestor drepturi, sunteți liber să citiți orice doriți.

Constituția este cel mai important document din guvernul nostru. A creat temelia țării noastre!

Cât de important este acest document? Există chiar și o comemorare națională anuală numită Săptămâna Constituției! Această comemorare este dedicată predării despre Constituție și amintirii a ceea ce înseamnă pentru americani.

În plus, majoritatea elevilor de liceu trebuie să urmeze cel puțin un curs despre Constituție. În statele cu legi stricte de școală la domiciliu, familiile trebuie adesea să ofere dovada progresului elevului lor și asta include un curs de Constituție. Universitățile pot examina chiar transcrieri pentru acest curs.

De ce este important să studiem acest document aparent arhaic? Dincolo de a servi drept pilon al democrației țării noastre, drepturile noastre ca cetățeni americani sunt subliniate în Constituție.

Este esențial să vă cunoașteți drepturile, mai ales în climatul nostru social în continuă schimbare.

Ce este Săptămâna Constituției?
Constituția SUA este unul dintre cele mai esențiale documente pentru americani. Acesta evidențiază libertățile și drepturile cetățenilor americani. Ca atare, este logic să avem o săptămână a anului dedicată în întregime Constituției SUA. Pentru a sărbători, am găsit o mulțime de activități de informare și Ziua Constituției pentru a profita la maximum de ea!

Săptămâna Constituției are loc anual în perioada 17-23 septembrie.

În 1955, fiicele Revoluției Americane au trimis o petiție Congresului prin care cereau să dedice un anumit timp în fiecare an pentru a recunoaște Constituția. Un an mai târziu, președintele Eisenhower a semnat petiția în dreptul public. Cu toate acestea, nu a fost declarat oficial până în 2002 de președintele George W. Bush!

În cele din urmă, scopul săptămânii Constituției este pur și simplu studierea Constituției. La urma urmei, este cea mai veche Constituție activă din lume!

Iată câteva resurse pentru Ziua Constituției! (Unele dintre aceste legături te îndepărtează de Homeschool.com.)

Podcast / modalități practice de a-i învăța pe copiii noștri despre Constituție! – Alăturați-vă lui Jamie Gaddy și Janine Turner în timp ce discută despre cum să-i învățăm pe copiii noștri școlari la domiciliu despre Constituție și cheia înțelegerii importanței acesteia. Ia o ceașcă de ceai și ascultă!
Ziua Constituției ateliere Zoom gratuite! Înregistrează-Te Acum!
Jocuri educative pentru Studii Sociale-pe această pagină, veți găsi jocuri împărțite în categorii pentru subiectele de bază. Jocuri precum the Constitution Quest ar fi perfecte pentru această săptămână!
Semnează promisiunea proclamării săptămânii Constituției-un document distractiv de tipărit de la fiicele Revoluției Americane. Cu o semnătură, vă veți angaja să citiți Constituția!
Activități de Ziua Constituției pentru copii
Oficial, Ziua Constituției este 17 septembrie. În această zi din 1787, 39 de delegați la Convenția Constituțională s-au întâlnit o ultimă dată pentru a semna documentul pe care l-au redactat. Amendamentele la Constituție vor veni mai târziu.

Astăzi, cetățenii americani pot găsi chiar evenimente locale, cum ar fi parade în celebrarea săptămânii Constituției.

Este un moment minunat pentru a arăta patriotism pentru cetățenia americană. Pentru a-l face mai distractiv, iată câteva activități cu tematică istorică pentru copii! (Unele dintre aceste link-uri vă pot îndepărta de Homeschool.com.)

Faceți acest amestec de gustări roșu, alb și albastru: veți avea nevoie de 2 căni de cereale Post fagure, 1 cană covrig snaps, 1/2 cană Chex Muddy Buddies, 1/2 cană mini marshmallows și 1/2 cană de arahide roșu și albastru M&Ms. amestecați-le pe toate împreună într-un castron mare și bucurați-vă!
Scrie-ți propria constituție! Descărcați un șablon gratuit aici!
Urmăriți producția de pe Broadway a „Hamilton” pe Disney+
Găzduiți o falsă convenție constituțională cu prietenii sau o cooperativă de școală la domiciliu
Cercetează și citește constituțiile altor țări
Urmăriți videoclipul Crash Course despre Constituție
Urmăriți videoclipul rock al Casei școlare despre Constituție
Joaca Bingo cu Bill of Rights!
Fapte de Ziua Constituției SUA
Dacă copiii dvs. nu au urmat încă un curs despre Constituția SUA, acest lucru este perfect pentru ei. Faptele scurte, dar captivante, sunt adesea o introducere excelentă la un subiect nou! Chiar dacă ați urmat un curs despre Constituție, este posibil să învățați ceva nou aici!

Descoperirea de noi informații despre figuri istorice îi face să se simtă mai mult ca oameni obișnuiți și mai puțin ca simple povești dintr-un manual.

Îmi plac faptele distractive, deoarece faptele simple descompun un subiect mare în piese de înțeles și relatabile. Fapte ca acestea pot transforma un subiect uscat (AKA guvern) mai interesant. Sper că vă place aceste fapte Ziua Constituției la fel de mult ca am făcut-o! Sunt un plus excelent pentru explorarea săptămânii Constituției.

Există câteva greșeli de ortografie în Constituție. Cel mai evident este „Pensylvania.”
Chiar și la 4.400 de cuvinte, Constituția SUA este istoric cea mai scurtă constituție scrisă la nivel mondial.
Nici Thomas Jefferson, nici John Adams nu au semnat Constituția. Jefferson era în Franța la acea vreme, iar Adams era în Marea Britanie. Ambii au fost miniștri americani.
Un funcționar a scris de fapt Constituția. Numele lui era Jacob Shallus și a fost plătit cu 30 de dolari. Adică aproximativ 930 USD în valoarea monetară de astăzi.
James Madison a sosit în Mai pentru Convenția Constituțională din Philadelphia, care a fost incredibil de devreme, având în vedere că documentul a fost semnat pe 17 septembrie. El este cunoscut ca ” părintele Constituției.”
Există patru pagini la Constituție.
Deși scrisă și semnată în Philadelphia, Constituția este păstrată în siguranță în Washington, D. C. cazul care deține documentul este umplut cu gaz argon și este menținut la 67 de grade Fahrenheit și 40% umiditate pentru cea mai bună conservare.
Sclavia nu a fost abolită oficial în Constituție până la ratificarea celui de-al 13-lea amendament în 1865, la 78 de ani după semnarea inițială a Constituției.
După cum spune celebra frază, chiar dacă Patrick Henry a fost ales delegat pentru Convenția Constituțională, el a refuzat, deoarece „mirosea un șobolan.”
Era un antifederalist, ceea ce însemna că se opunea noii Constituții.
El credea că drepturile individuale ale statului erau mai importante.
Fraza sa,” miros un șobolan”, se referea la frustrarea sa față de procedurile închise ale Convenției constituționale.
Benjamin Franklin a fost cea mai în vârstă persoană care a semnat Constituția la vârsta de 81 de ani. Avea nevoie chiar de ajutor pentru a-și semna numele.
Când a fost semnată Constituția, populația Statelor Unite era de doar 4 milioane. Acest lucru poate părea mult, dar pentru a vă face o idee mai bună, populația de astăzi este în medie de 329,5 milioane de oameni!
Au fost doar doi bărbați care au semnat Constituția și au devenit, de asemenea, președinți ai SUA: George Washington și James Madison.
Prima zi națională de Ziua Recunoștinței a fost declarată oficială de George Washington la 26 noiembrie 1789, pentru a sărbători Constituția.
„Democrația” ca cuvânt nu există în Constituție.
Resurse de studiu al Constituției SUA
Folosiți aceste resurse pe cont propriu sau trageți-le într-un studiu unitar în săptămâna Constituției. Studiile unitare sunt o modalitate excelentă de a explora un subiect profund, cum ar fi Constituția SUA, deoarece puteți afla despre el din punctul de vedere al mai multor subiecte. Scrieți o lucrare, colorați o imagine, lucrați la o listă de ortografie, faceți niște matematici tematice Constituției, cercetați descoperirile și invențiile științifice din acea epocă și multe altele!