Îți vine să crezi că este deja septembrie și chiar toamna? Pentru unii dintre noi, încă se simte ca mijlocul verii, dar tânjim după diminețile reci și crocante, frunzele care cad și mirosurile uimitoare pe care le aduce toamna. Până când acest lucru se întâmplă de fapt, ne putem bucura de toamnă cu cafeaua, ceaiul cu aromă de toamnă și poate un indiciu de cădere în imprimantele noastre gratuite din septembrie pentru această lună!

Septembrie Gratuit Homeschool Printables
Septembrie Calendar Printable: ne place schimbul de un calendar lunar cu tine, mai ales unul care veți fi mândri de a afișa în homeschool ta! Este frumos proiectat și dacă se simte ca se încadrează în afara, veți simți cădea în interiorul!

Pagina jurnalului din septembrie (bazată pe credință): ne place să tipărim aceste 2 pe pagină și față-verso și creăm o mică carte pentru ele în fiecare lună! De fapt, o lună, am folosit o pungă de hârtie pentru a crea o copertă. Pur și simplu îl pliați de mai multe ori pentru a-l face gros și folosiți o bandă de cauciuc sau o panglică pentru a vă asigura paginile jurnalului în interiorul copertei!