Pe măsură ce noul an de școală la domiciliu este în curs de desfășurare, doriți să vă asigurați că clasa dvs. de școală la domiciliu funcționează pentru dvs. și copiii dvs. La urma urmei, aici are loc cea mai mare parte a învățării. Dar cărțile și rechizitele pot aglomera uneori sala de clasă. A avea un loc potrivit pentru a depozita toate aceste lucruri poate ajuta la menținerea totul într-un mod îngrijit și ordonat.

Dacă spațiul dvs. nu este organizat, în curând veți avea o mizerie pe mâini. Această mizerie nu este propice învățării și provoacă, de asemenea, stres. Evitați bug-ul de dezordine folosind aceste sfaturi pentru a vă menține casa și viața îngrijită și organizată!

Obțineți Vertical
Puneți-vă spațiul de perete la o bună utilizare! Coșurile stivuibile, rafturile și dulapurile înalte pot stoca multe lucruri. De exemplu, coșurile dvs. stivuibile pot fi folosite pentru a separa diferitele subiecte pe care le puteți acoperi: Matematică, Arte lingvistice, știință, studii sociale etc. Rafturile și dulapurile înalte pot fi folosite pentru cărțile, registrele de lucru și lianții elevului. Pereții sunt, de asemenea, minunați pentru diagrame, programe săptămânale și planificatori sau pentru agățarea tablelor albe, a hărților sau a altor instrumente vizuale de predare.

* Asigurați-vă că păstrați o scară de trepte în apropiere, în cazul în care dvs. sau elevii dvs. de școală la domiciliu nu puteți ajunge la lucruri.

Folosește ușa
Puteți achiziționa un organizator de pantofi ieftin peste ușă și puteți umple buzunarele individuale cu lucrurile dvs. Acesta este un loc minunat pentru a stoca articole de artă și meșteșuguri, cărți de note și multe altele! Cel mai bun lucru este că nimeni nu îl va vedea în timp ce se agață de interiorul ușii. Când ați terminat de utilizat elementele, pur și simplu închideți ușa și dispar!

Mulți homeschoolers jură prin această metodă. Natalie, o educatoare la domiciliu cu trei copii, iubește ideea. „Fiecare dintre copiii mei și-a ales culoarea preferată și le organizez lucrurile după culoarea lor. Le pot organiza caietele, coșurile, creioanele, pixurile, adidașii și aproape orice după culoarea preferată. Așa că atunci când este timpul să găsească ceva, își caută pur și simplu culoarea. În acest fel, nu amestecă lucrurile și nu se confundă.”

Du-Te Digital
Multe programe de învățământ la domiciliu online nu necesită registre de lucru și alte rechizite, ceea ce va reduce dezordinea, deoarece cărțile pot ocupa mult spațiu. Puteți stoca scoruri de testare, portofolii homeschool, înregistrări, și mai mult on-line. Când aveți nevoie de o versiune tipărită, mergeți la fișierul corespunzător și imprimați ceea ce aveți nevoie. Un curriculum online este, de asemenea, la îndemână atunci când călătoriți sau când mutați sala de clasă în aer liber. Copiii dvs. își pot ridica laptopurile și se pot conecta de oriunde.

Învață-Ți Bine Copiii
Dacă sunteți un homeschooler cu experiență, știți că cea mai îngrijită clasă se poate transforma rapid într-o zonă de dezastru dacă copiii dvs. nu își pun lucrurile deoparte într-un mod ordonat. Învățați-i de la o vârstă fragedă că, odată ce au terminat de folosit anumite materiale, obiectele ar trebui să se întoarcă acolo unde le este locul înainte de a putea scoate orice altceva. Melissa, o mamă a doi copii tineri de educație la domiciliu, explică modul în care și-a învățat elevii nebuni. „Cei doi băieți ai mei erau renumiți pentru că își lăsau hainele și alte lucruri pe podea. Dar I-am învățat că, dacă nu își pun rechizitele școlare, atunci nu vom face lucrurile distractive de care se bucură în fiecare zi. Este ca un sistem de recompense. A durat puțin, dar au primit mesajul. Acum, rareori trebuie să le reamintesc să curețe.”

Purjare Ocazional
Odată ce copiii tăi depășesc anumite materiale sau articole curriculare, scapă de ele. Nu fi șobolan de haită. Când aduceți lucruri noi, faceți inventar și găsiți lucruri pe care le puteți arunca sau vinde la un preț redus altor școlari la domiciliu. În acest fel, vă veți menține casa organizată și poate veți câștiga câțiva dolari în plus.

Organizarea clasei de școală la domiciliu acum vă poate salva sănătatea mai târziu. S-ar putea să descoperiți că există câteva ajustări pe care va trebui să le faceți pe măsură ce anul progresează, dar este în regulă. Orice sistem organizațional funcționează cel mai bine pentru familia ta este sistemul potrivit. După cum spunea Benjamin Franklin: „pentru fiecare minut petrecut organizând, se câștigă o oră.”Și acele ore câștigate pot fi petrecute cu familia ta.