Majoritatea liderilor de grup homeschool nu își dau seama că au nevoie de acoperire de asigurare pentru cooperarea sau grupul lor. De fapt, mulți lideri sunt surprinși atunci când se întreabă despre un spațiu de întâlnire și trebuie să arate un certificat de asigurare proprietarului proprietății. Cu excepția cazului în care părinții sunt familiarizați cu Asigurarea, această sarcină de a-și asigura grupul de școală la domiciliu pare descurajantă și confuză. În plus, există foarte puține informații despre acest tip de asigurare pentru părinți. Intensificarea pentru a conduce o co-op homeschool nu ar trebui să aibă birocrație. Mai jos, am defalcat de ce grupurile de școală la domiciliu au nevoie de acoperire de asigurare, ce fel de acoperire să obțină și de unde să o obțină.

Cooperativa mea de școală la domiciliu are nevoie de asigurare de grup?
Este important să explicați ce este asigurarea pentru școală la domiciliu. Este pur și simplu o poliță de asigurare separată și specifică pentru o cooperativă sau un grup de școală la domiciliu. Această politică este adaptată pentru a oferi acoperire financiară liderilor și participanților săi din evenimente nefericite, cum ar fi accidente medicale, daune materiale și multe altele.

Primul pas în determinarea dacă un grup are nevoie de asigurare este de a vizualiza legile de stat necesare pentru grupul homeschool. În funcție de starea în care grupul se întâlnește, unele grupuri pot fi privite ca o „afacere la domiciliu” și necesită o poliță de asigurare separată și specifică pentru grup. De asemenea, din nou, în funcție de legile Statelor, dacă un profesor acreditat este adus pentru a conduce o clasă pentru elevi, este posibil ca grupul să fie nevoit să ofere aceleași cerințe de siguranță ale angajaților ca o îngrijire de zi cu acoperire de asigurare corespunzătoare. Părinții pot vizualiza legile de stat ale școlii la domiciliu cu Asociația de apărare juridică a școlii la domiciliu.

În al doilea rând, majoritatea proprietarilor că un grup va închiria spațiu de la, va necesita un certificat de asigurare. Acest certificat dovedește proprietarului proprietății că, dacă apar daune, furt, abuz sau un accident pe proprietate, grupul de școală la domiciliu are acoperire de asigurare pentru a ajuta la plata acestor evenimente. Dacă grupul nu are propria acoperire de asigurare, Acest lucru ar pune proprietarul clădirii în pericol pentru daune, iar majoritatea proprietarilor nu ar permite grupului de școală la domiciliu să se întâlnească pe proprietate. Unele grupuri pot ocoli acest lucru devenind o extensie a afacerii sau a Ministerului Proprietății. În acest caz, grupul poate fi acoperit de polița de asigurare a proprietarului proprietății. Cu toate acestea, dacă grupul intenționează să se întâlnească în diferite locații, să facă excursii sau chiar evenimente sociale, această opțiune poate lăsa în continuare grupul de școală la domiciliu în pericol, în funcție de tipul de acoperire pe care îl are afacerea sau Ministerul.

În al treilea rând și cel mai important, în cazul în care grupul nu are asigurare, liderii de grup homeschool sau gazde se pune la o mare de risc personal. Fără homeschool co-op asigurare, acești lideri pot fi trași la răspundere personală și responsabil financiar în cazul în care are loc orice eveniment nefericit.

Mulți părinți întreabă: „Ce se întâmplă dacă grupul meu se întâlnește în casa mea? Sunt acoperit de politica proprietarului meu?”În timp ce părinții pot fi capabili să lucreze cu furnizorii lor de asigurări personale pentru a adăuga un grup de școală la polița proprietarului, tipul de acoperire necesar pentru o cooperativă de școală la domiciliu este diferit de ceea ce oferă de obicei o poliță de proprietari. Dacă liderii de grup fac acest lucru, este posibil să cheltuiască mai mulți bani pe o acoperire care nu este concepută pentru grupurile de școală la domiciliu, lăsând lacune în acoperirea și protecția lor. Este important să înțelegem că, fără o poliță de asigurare separată, specifică, gazda este trasă la răspundere personală și ar putea duce la o pierdere financiară și/sau la un proces personal. În general, a fi lider cooperativ nu ar trebui să implice asumarea riscurilor personale și financiare. Acesta este motivul pentru care a fost creată o asigurare specifică de grup pentru școală la domiciliu.

De ce fel de acoperire are nevoie grupul meu?
Să ne uităm la diferitele tipuri de acoperire:

Răspundere generală-asigură acoperirea daunelor sau furtului proprietății în care grupul închiriază sau se întâlnește. Aceasta ar putea fi o clădire a Bisericii, casa unui lider de grup și multe altele. În funcție de furnizorul de asigurări și de limba poliței, acesta poate include acoperiri suplimentare.
Acoperire medicală accidentală-oferă o acoperire medicală excesivă (secundară) dacă cineva este rănit și are nevoie de îngrijiri medicale în timp ce participă la o activitate supravegheată sau sponsorizată de școală la domiciliu.
Acoperire pentru abuz și molestare – oferă organizației protecție și apărare juridică dacă se întâmplă o acuzație sau o pierdere reală.
Asigurarea directorilor și ofițerilor (D&O) – oferă acoperire liderilor de potențiale pierderi financiare dacă sunt dați în judecată pentru acțiunile pe care le fac în numele grupului. Acest lucru este recomandat grupurilor care trebuie să fie structurate legal din cauza legilor statului.
Răspunderea generală, Accident Medical, și abuz & molestare de acoperire sunt foarte recomandate pentru grupuri homeschool. Acoperirea răspunderii directorilor și ofițerilor poate fi, de asemenea, necesară în funcție de structura cooperativei.

De unde pot obține o acoperire de asigurare pentru Cooperativa mea de școală la domiciliu?
NCG Insurance Agency exclusiv Homeschool asigurare Solutions programul a fost creat în 2005 pentru a satisface nevoile unice de asigurare comunității homeschooling lui. Astăzi, ei asigură mii de grupuri de sprijin, cooperative, comunități de conversații clasice, tutori privați și echipe sportive și ligi la domiciliu în toate cele 50 de state.

Ce face ca acoperirea lor să fie simplă, dar plină de protecție accesibilă și puternică pentru grupurile de școală la domiciliu?

Portalul online simplu al NCG permite părinților să creeze un cont și să selecteze acoperirea de care au nevoie, împreună cu o ofertă în timp real pe care o pot vedea. De acolo, ei pot plăti și primi imediat documente de politică. De asemenea, în cazul în care au nevoie vreodată să-și vizualizeze sau să-și editeze Politica, pot face acest lucru pe portal în orice moment.
Deoarece programele NCG Homeschool Solutions au fost create special pentru grupurile homeschool, cooperativele primesc acoperirea potrivită de care au nevoie și nu plătesc pentru acoperirea pe care nu o fac. protecția sa accesibilă lasă membrii grupului în pace și în siguranță.
Dacă un grup este structurat legal, acesta oferă acoperire atât pentru entități cu scop lucrativ, cât și pentru entități nonprofit, precum și pentru răspunderea directorilor și ofițerilor și asigurarea de compensare a lucrătorilor. De asemenea, oferă asigurare de tutore privat sau de grup.
În concluzie, asigurarea pentru școală la domiciliu este esențială pentru fiecare grup de școală la domiciliu. Cu programul NCG Insurance Agency Homeschool Insurance Solutions, părinții pot sări peste confuzie și pot primi protecția accesibilă, dar puternică, de care are nevoie grupul lor, oferindu-le înapoi timpul și energia pentru a investi în educația copilului lor.